Behandeling Diamond.

Deze behandeling is een uitgebreide microneedling behandeling van gelaat én hals, gecombineerd met de Beauty Angel ELT en hoogwaardige serums voor optimale resultaten.

 

Wat is microneedling?

Microneedling is een innovatieve huidverbeteringsbehandeling waarbij kleine, fijne naaldjes gecontroleerde microbeschadigingen in de huid creëren. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt bevorderd. Het resultaat is een stevigere, gladdere en jonger uitziende huid.

 

Deze behandeling kan helpen bij o.a.:

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels, vermindering van pigmentvlekken en ongelijkmatige huidtinten, verkleinen van grove poriën, vermindering van acne-littekens en andere huidlittekens, verbetering van de algehele huidtextuur en stevigheid.

 

Om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren, combineren we deze behandeling met lichttherapie. (Beauty Angel ELT). en hoogwaardige serums.

 

Voor de beste resultaten adviseren we deze behandeling in kuurverband te ondergaan, minimaal 3 tot 6-8 keer met een interval van 4 weken.

Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u een serum t.w.v. €73,00 cadeau!