Bio Kruiden peeling.

Peelings zijn een uitstekende methode om te werken aan intensieve huidverbetering. Ze helpen bij het verminderen van tekenen van huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonbeschadiging, acne en andere onregelmatigheden.

Wat is een Bio peel?

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier en algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. 

Deze behandeling kan helpen bij o.a.:

Algehele huidverbetering, huid herstel, herstel bij (uitgebluste) puistjes, onderhuidse (talg)bultjes, gladder huidoppervlak, intense ontgifting, verwijderen van dode huidcellen, egalere teint, intens opfrissen van een doffe, vale huid en fijnere poriën

 

De behandeling.

De behandeling wordt gestart met een reiniging en grondige huidanalyse, waarna wij de best passende bio peel powder gaan gebruiken.

De kruidenpeeling wordt verwarmd en aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 5 tot 10 minuten in gemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. 

Na de massage met de kruidenpeeling worden de onzuiverheden in de huid grondig en zorgvuldig verwijderd. Daarna wordt een masker aangebracht en komt de lichttherapie. Tijdens dit masker kun je optimaal genieten van een hals, nek en decolleté massage. En een hoofdmassage. Na dat we het masker hebben verwijderd wordt er een hoogwaardig serum de huid ingesluisd met het ultrasound apparaat. Hierna sluiten we de behandeling af met een afsluitende crème en SPF.

 

Belangrijke punten:

  • Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen vermeden te worden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een SPF-50 aan te brengen.

  • De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. 

  • Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. U kunt gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.

  • Tussen een Botox® behandeling en een Bio Peeling moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel ontgift namelijk de huid, maar ook de botuline toxine van de Botox®.

  • Drink na de behandeling gedurende minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

 

Kuur.

Het is ook mogelijk om de Bio peel behandeling in kuurverband te ondergaan. Een kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen. De huid wordt op deze manier nog intensiever verbeterd en het resultaat zal langdurig behouden. Na een kuur kunt u ervoor kiezen om eens in de 6 tot 8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan, zodat het resultaat zal blijven behouden.