Intensieve zuur Peelings.

Peelings zijn een uitstekende methode om te werken aan intensieve huidverbetering. Ze helpen bij het verminderen, verbeteren of zelfs elimineren van tekenen van huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonbeschadiging, acne en andere onregelmatigheden.

Intensieve zuren worden gebruikt in onze professionele peelings omdat ze werken als een katalysator, omdat ze de vorming van nieuwe huidcellen versnellen en werken als een huidverjongingssysteem in de ware zin van het woord.

Wij werken met de peelings van S'Metics, die de onder andere glycolzuur, melkzuur en salicylzuur bevatten. We kijken samen naar de huidconditie en vanuit daar bepalen we het percentage actieve werkstoffen en welke zuren we gaan gebruiken tijdens de behandeling.

 

We beginnen de behandeling met een dubbele reiniging, om de huid grondig voor te bereiden. Vervolgens starten we met de gekozen peeling, die specifiek is afgestemd op uw huidtype en behoeften. Na de peeling neutraliseren we de huid zorgvuldig na de voorgeschreven tijd om de huid te herstellen. De huid wordt daarna zorgvuldig gereinigd. Vervolgens brengen we het masker aan, en komt de Beauty Angel ELT, om het resultaat te maximaliseren.  Ondertussen kun je genieten van een ontspannende massage van de hals, nek en decolleté. En een hoofdmassage. Als de lichttherapie klaar is. Brengen we een hoogwaardig serum aan wat wordt ingesluisd met het ultrasound apparaat. We sluiten de behandeling af met een afsluitende crème en spf.

Purifying peel: Deze peeling is geschikt tegen alle onzuiverheden, inclusief ouderdomsacne. Bevat glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en oleanolzuur. Onzuiverheden kunnen genezen en vervagen. Nieuwe onzuiverheden worden geremd. De porie structuur is verfijnd en de huid is zuiverder en helderder.

 

Ivory skin peel: Deze peeling is geschikt voor hyperpigmentatie en pigmentstoornissen. En bevat glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en diacetyl boldine. Dit laatste is een huid oplichtend complex. De huid wordt verfrist en verzorgd en tegelijkertijd worden de pigmentverschuivingen verminderd en duurzaam verbeterd.

 

Age Pro peel: Onze professionele peeling met anti-aging effect. Geschikt voor alle huidtypes die meer jeugdigheid willen. Deze peeling bevat o.a. amandelzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en melkzuur. Stimuleert collageen, bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, heeft een vochtregulerende werking en stimuleert de celstofwisseling.

 

Fine line peel: Fruitzuurcombinatie speciaal voor het gevoelige gebied rond de ogen en liprimpels. De rimpels rond de ogen worden verminderd, het gebied rond de ogen krijgt een stralende uitstraling. De liprimpels worden zachtjes gladgestreken en de huid ontspant zich. Over het algemeen krijgt de teint een meer jeugdige uitstraling. Deze fruitzuurcombinatie bestaat uit: wijnsteenzuur, appelzuur, citroenzuur, gehydrolyseerde druivenschil (rode bessenkruid), gehydrolyseerde tarwezemelen (tarwezemelen).